Door te klikken op “Alle cookies accepteren”gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om site-navigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.
Abstract decoratie elementAbstract decoratie element
Portfolio

Realisaties

Als ecologische tuinarchitect hebben we de afgelopen jaren verschillende indrukwekkende realisaties mogen verwezenlijken. Zo hebben we tuinen aangelegd waarbij we gebruik hebben gemaakt van lokale materialen en plantensoorten die aansluiten bij de omgeving en tegelijkertijd de biodiversiteit in de omgeving hebben vergroot. We zijn trots op al onze projecten waarbij we hebben mogen bijdragen aan het creëren van ecologisch verantwoorde tuinen.

Speeltuin in Houtvenne

Voor de basisschool in Houtvenne hebben we een duurzame wilgenconstructie gecreëerd. Ons team heeft technisch vernuft en creativiteit gebruikt om zowel een praktische als esthetische oplossing te ontwerpen. Met behulp van bestaande materialen hebben we een solide, functionele constructie gecreëerd die perfect aan de behoeften van de school voldoet. We hebben veel waardering gekregen voor onze oplossing en zijn trots op ons werk!

Organische Kruidtuin in Baal

We hebben voor onze particuliere klant in Baal een unieke kruidtuin gecreëerd. Met een combinatie van traditionele tuinarchitectuur en moderne technieken, hebben we een rustgevende omgeving gecreëerd die perfect aansluit bij de individuele vereisten van de klant. Ons ontwerp is functioneel, gebruiksvriendelijk en zorgt voor een betoverende oase van rust. We zijn enorm trots op dit project en hopen dat het onze klant jarenlang veel plezier bezorgd!

Houten terras in Aarschot

Voor dit project hebben we een prachtig houten terras ontworpen en gebouwd. Het doel was om een functionele en aantrekkelijke buitenruimte te creëren waar de klant van kan genieten. We hebben zorgvuldig het juiste hout geselecteerd en deze met vakmanschap verwerkt, zodat we een duurzaam terras konden creëren dat bestand is tegen de elementen en jarenlang meegaat. Het houten terras past perfect bij de omgeving en voegt een natuurlijke uitstraling toe aan de buitenruimte. We zijn erg trots op het resultaat en hopen dat onze klant er vele mooie momenten op zal beleven.

Speelse natuurtuin in Koningkshooikt

Voor dit project hebben we een speelse natuurtuin ontworpen. Het doel was om een buitenruimte te creëren waar kinderen kunnen spelen en ontdekken, terwijl ze in contact blijven met de natuur. We hebben zorgvuldig planten geselecteerd die passen bij het klimaat en de omgeving, en deze op een creatieve manier geplaatst, zodat er verschillende ruimtes ontstaan waar kinderen kunnen spelen en zich kunnen vermaken. We hebben ook natuurlijke elementen zoals stapel muurtjes en kastenjehouten poorten toegevoegd om de beleving van de tuin te versterken. De natuurtuin past perfect bij de omgeving en voegt een speelse, natuurlijke uitstraling toe aan de buitenruimte. We zijn erg blij met het resultaat en hopen dat kinderen en ouders er veel plezier aan zullen beleven.

Wilgen omheining in Houtvenne

In dit project hebben we een prachtige wilgenomheining ontworpen. We wilden niet alleen een functionele oplossing bieden voor de afscheiding van het terrein, maar ook een natuurlijke en organische uitstraling toevoegen aan de omgeving. We hebben zorgvuldig wilgentakken geselecteerd en verwerkt, zodat we een duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossing konden creëren. De wilgenomheining past perfect bij de omringende flora en fauna en zorgt voor een harmonieus geheel in de buitenruimte. We zijn erg blij met het resultaat en hopen dat het onze klant jarenlang plezier zal brengen.

Natuurlijke tuin in Langdorp

Voor dit project hebben we een prachtige natuurlijke tuin ontworpen. Het doel was om een rustgevende en ontspannende buitenruimte te creëren waar de klant kan genieten van de natuurlijke schoonheid om hen heen. We hebben zorgvuldig planten, bomen en bloemen geselecteerd die passen bij het klimaat en de omgeving, en deze op een creatieve manier geplaatst om verschillende texturen en kleuren te creëren. De natuurlijke tuin past perfect bij de omgeving en voegt een rustieke en serene uitstraling toe aan de buitenruimte. We zijn erg tevreden met het resultaat en hopen dat de klant er vele mooie momenten in de natuur op zal beleven.